Αναγνωρισμένη
Σχολή Χορού
Εβίκης Δαφαλιά
   
 
   Καθηγητές
 
   

Εβίκη Δαφαλιά – Διεύθυνση Σχολής
Κλασσικός χορός, Barre a Terre, Pilates

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι δασκάλα Κλασικού Χορού,Barre a Τerre και Pilates. Έχει διδάξει σε αναγνωρισμένες Σχολές χορού στην Αθήνα από το 2008.
Σπούδασε στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Νίκης Κονταξάκη - Μπακάλη και κατόπιν στην Ανώτερη Επαγγελματική Δημοτική Σχολή Χορού Λάρισας. Είναι κάτοχος των Vaganova's Degrees
Παρακολούθησε σεμινάρια Κλασικού και Σύγχρονου χορού στην Ελλάδα με τους: Sergei Vikilov, Milena Simeonova, Yvonne Mandafounis-Steadler, Alain Astie, Cristina Faila, Σοφία Αντωνιαδου, Κέλλυ Καραχαλιου και άλλους.
Παρακολούθησε σεμινάρια Κλασικού και Σύγχρονου χορού στην Αγγλία με τους: Renato Paroni, Roland Price ,Raymond Chai και άλλους.
Έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια soloist, με το Θεσσαλικό Μπαλέτο σε παραγωγές με περιοδείες στην Ελλάδα, το Αμερικανικό Κολέγιο, το Φεστιβάλ Αθηνών, το Θέατρο Νέων, σε συνεργασία με το Teatro do Piazza od' Occasione ,το Bird college, στην έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων 2004, της Νίκης Κονταξάκη - Μπακάλη κ.α
Έχει συνεργαστεί με χορογράφους όπως: Pierre Tavernier, Daniel lommel, Ghesh Mihov, Πατρίτσια Λάζου, Κέλλυ Καραχάλιου, Κατερίνα Ρόδου και άλλους

 
 
 
   

Pierre Tavernier
Κλασικός Χορός

Εκπαίδευση : OPERA DE PARIS
Σχολή MUDRA /Maurice Béjart.Bruxelles. DIPLOME MUDRISTE
Πρώτος Χορευτής στην Εθνική `Όπερα της Καρλσρούης (Γερμανία). DANZA VIVA. Διεύθυνση: Germinal Casado.
Βοηθός χορογράφου, Maître de ballet, Καθηγητής και χορογράφος για Μπαλέτο, Όπερα και Οπερέτα. Δίπλωμα καθηγητή κλασικού μπαλέτου Τιμής Ένεκεν από το Γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού για την προσφορά του στην τέχνη του χορού. Δημιουργία της ομάδας omad@nce. Καθηγητής μπαλέτου στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης.

 
 
 
   

Ζωζώ Κυβεριώτη
Κλασικό Μπαλέτο

Σπούδασε στη Κρατική σχολή χορού ορχηστρικής τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ) στο κέντρο παραστατικών τεχνών και κατόπιν στην Ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού Ραλλού Μάνου από όπου αποφοίτησε και στο STUDIO Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Ε.Λ.Σ.). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη Διεθνή Ακαδημία Μπαλέτου της Βάρνας. Χόρεψε κλασικό, νεοκλασικό, καρακτέρ και ελεύθερο ρεπερτόριο στην Ε.Λ.Σ., ομάδα Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδας (DERRE), OMADANCE, ομάδα χορού P.Tavernier και σε θέατρα με παραγωγές χορού στην Αθήνα. Έχει διδαχθεί μπαλέτο από τους καθηγητές Anton Stoynov, S.Christov, A.Elliot, S.Savkov, P.Tavernier, Μ.Leonova, M.Denard...

Από το 1999 διδάσκει κλασικό μπαλέτο, ρεπερτόριο και κάνει χορογραφική προετοιμασία - διδασκαλία σε αναγνωρισμένες σχολές χορού στην Αθήνα.

 
 
 
   

Δουμουλιάκα Λήδα
Σύχρονος χορός- τεχνική Release

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Σπούδασε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ) απο το 2013 εως το 2016. Έχει χορέψει για την Hellenic Dance Company σε θέατρα όπως το Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών καθώς και στο blackbox της ΚΣΟΤ σε ρεπερτόρια των Αkram Khan, Martha Graham, Jasmin Vardimon, Paul Blackman, Χριστίνας Γουζέλη, Νίκου Καλογεράκη και άλλα.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού, σε Ελλάδα και εξωτερικό με τους: Gabriela Carrizo, Franck Chartier, Ted Stoffer, Rakesh Sukesh, Máté Mészáros,Inaki Azpillaga, Luke Jessop, Ricardo Ambrózio, Dymitry Szypura και άλλους.

Διδάσκει σύχρονο χορό από παιδικά τμήματα έως και τμήματα ενηλίκων.

 
 
 
    Άγη Κοντού
Μπαλέτο

Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, το 2012. Συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στο σύγχρονο χορό στο London Contemporary Dance School (The Place) του Λονδίνου, όπου συνεργάστηκε με τους χορογράφους Martin Lawrence (Richard Alston Dance Company), Jorge Crecis και Molly Lynch. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού με τους Ben Duke, Chisato Ohno (Gaga movement language), Freddie Moore (Alvin Ailey), την ομάδα CedarLake και κλασικού μπαλέτου με τους Marco Pierin, Bruce Steivel, Renato Zanella, Myrna Kamara.
Έχει συνεργαστεί σαν χορεύτρια με την ομάδα Αέναον Χοροθέατρον του Daniel Lommel. ‘Έχει χορέψει στο Agitart Festival στην Ισπανία, σε Φεστιβάλ Χορού στην Αγγλία και στο 10ο και 11ο Φεστιβάλ Χορού Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.
Το 2015 χορογράφησε την παιδική μουσική θεατρική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι» της Μάρως Θεοδωράκη σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου.
Από το 2010 διδάσκει κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό σε ερασιτεχνικές σχολές χορού.
 
 
 
 
   

Τσούρμα Μάρα
Σύγχρονο παιδικό

Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ), το 2020. Φοιτήτρια στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχει χορέψει για δύο χρόνια με την Hellenic Dance Junior Company και σε όλες τις παραστάσεις του Black Box από το 2013 μέχρι το 2018 σε χορογραφίες της Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Αντώνη Σπορίδη, Pierre Tavernier, Νίκου Καλογεράκη, Πένυ Διαμαντοπούλου, Μυρτώ Γράψα, Έλενα Κλάδου και άλλους. Συμμετείχε το 2019 στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στο έργο « ONE ONE ONE», του Ιωάννη Μανταφούνη και το 2020 στην παράσταση του Γ’ Έτους «A Simple Dance», της Ίρις Καραγιάν. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και μέσα στα πλαίσια της αποφοίτησής της από την ΚΣΟΤ με τους Μαριλένα Δάρα ( Jasmin Vardimon Company), Ευριπίδη Λασκαρίδη, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου, Λαμπρινή Γκόλια, Jone San Martin και Cyril Baldy (William Forsythe Company), Spencer Dickhaus (NDT). Στο εξωτερικό παρακολούθησε ρεπερτόρια τεσσάρων χορογράφων : Hofesh Schecter, Crystal Pite, William Forsythe, Sharon Eyal και το 2018 στην Ιταλία Graham Technique and Repertory με την Christine Dakin και Katerina Rago.